Mijn winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
You have no items in your shopping cart.

0

Wegrace Reglementen 2019

Op deze pagina staan de voornaamste regels uit de diverse wegracereglementen vermeld aangaande race/startnummers. Tevens zijn hier de links naar de volledige reglementen te vinden. (laatst bijgewerkt 28 december 2018)

ZAC

"Nummer De motor dient te zijn voorzien van nummers. De nummers moeten duidelijk zichtbaar worden aangebracht op de voorkant en beide zijkanten op de achterzijde van het zitje of op de onderkuip.... ...De minimale afmetingen van de cijfers zijn: hoogte 140 mm en breedte 80 mm. De lijndikte van de cijfers is 25 mm en de tussenruimte tussen de cijfers is 15 mm. Voor een goede afleesbaarheid zijn zwarte cijfers tegen een egale witte achtergrond ideaal. Kleurcombinaties zijn toegestaan mits met voldoende contrast."

» Technisch Reglement ZAC RSZ Motorsport (Link naar de website van RSZ Motorsport)

CRT OW Cup

In het reglement zijn de voorschriften gedeeltelijk gewijzigd. Het formaat is voor zover bekend nog net zoals voorgaande jaren, 12cm hoogte voor de zij/achterkant en 14cm voor de voorzijde. De details staan op de diverse productpagina's, maar zijn ook terug te vinden in het reglement via deze link  naar de website van de OW Cup.

KNMV Wegrace Reglement

"De nummers en ondergronden dienen als volgt te worden aangebracht.Het nummer aan de voorzijde moet in het midden of aan beide zijden zijn geplaatste. Naar 1 zijde is ook toegestaan, mits het nummer is gericht naar de zijde waar de tijdwaarneming is. De nummers aan weerszijden van de motorfiets dienen bij voorkeurte zijn aangebracht aan de voorzijde, ter hoogte van de onderkuip (zie tek. A).Tevens mag ook het nummer geplaatst worden aan de bovenzijde van het zitje met de cijfers vanaf de rijder geplaatst. Deze nummers dienen dezelfde afmetingen te hebben als aan de voorzijde."

"...De minimale afmetingen aan de voorzijde zijn... hoogte 140mm... de minimale afmetingen aan de weerszijden zijn... hoogte 120mm..."

Uit het reglement, pagina 7 van 73.

» KNMV Wegrace Technisch Reglement 2018 (Link naar PDF bestand van op knmv.nl)

Ducati Clubraces

24 - 26 mei 2019 is het weer tijd voor de Ducati Clubrace, voorbereiding is alles. Denk daarom alvast aan de nummers, in het verleden werd het volgende gesteld:

"De minimale afmeting van de cijfers zijn: hoog 140mm, breed 80mm."

Het bovenstaande komt uit de reglementen van voorgaande jaren. Op dit moment is het reglement voor 2019 nog niet bekend gemaakt.

De hier aangeboden informatie is afkomstig van derden, wij kunnen hier dan ook geen verantwoordelijkheid nemen voor de correctheid of recentheid van de aangeboden documenten. Is een van de links naar de reglementen niet meer functioneel? Geef dit dan alstublieft door.